Modulární sestava Camelot M6 100



Pěkná menší sestava s kvalitní laminátovou skluzavkou vhodná pro MŠ, obce a restaurace, hotely a školky. Sestava je doplněna lezecí stěnou a lezecí sítí, které sestavu obzvláštní a přes svou velikost nabízí o to více zábavy. Dětské hřiště je určeno pro děti od 3 do 14 let, na děti od 3 do 6 let je nutný dohled dospělé osoby.  

Sestava Camelot M6 100 obsahuje : 1x věž bez střechy, 1x lezecí síť, 1x lezecí stěnu, 1x příčkový žebřík, 1x bezpečnostní polštářek, 2x plastová madla pro přidržení u výlezů na věž.  

Sestava neobsahuje skluzavku. K sestavě je zapotřebí skluzavka s nástupní výškou 1m. Vybrat si můžete v souvisejících produktech, nebo na http : / / www. monkeys. cz / detske-skluzavky kde naleznete mnoho dalších druhů skluzavek.

Dodávka obsahuje kotvení a veškerý spojovací materiál potřebný k sestavení společně s montážním návodem. Pokud si na montáž netroufáte sami, rádi Vám montáž zajistíme ? cenu montáže naleznete v souvisejících produktech.

Životnost sestavy zaručuje kvalitní impregnované dřevo, kotvení zaručuje výbornou stabilitu a jednoduchou montáž. Kotvení také zamezuje kontaktu dřeva se zemí, aby vám sestava dlouho vydržela. Pro další zvýšení životnosti doporučujeme sestavu natřít ochranným lazurovacím lakem, který nejenže dřevu dodá zářivější odstín, ale i prodlouží životnost použitého dřeva.  

Výška volného pádu je v prostoru lezecké stěny 2 m a proto je nutné vytvořit povrch, který tlumí pád dle EN 1177.

Jako vhodný tlumivý povrch doporučujeme dopadové desky Grass, které jsou jednoduché na instalaci i vlastní údržbu a zároveň chrání trávník pod hřištěm proti vyšlapání.

Jednoduchou úpravou je však možné pádovou výšku snížit tak že kameny na leecké stěně budou instalovány jen do výšky 1m. V takovém případě již pod stěnou nemusí být instalován speciální p ovrch a sestava bude splňovat požadavky pro výšku pádku 1m.

Dopadová plocha pod sestavou může být také tvořena sypkými materiály jako je písek (frakce 0-4), drcená kůra nebo kačírek o zrnitosti 4-8 mm. Doporučená vrstva sypkého povrchu je 30 cm.



Certifikát shody s normouČSN EN 1176-1 : 2009
Hmotnost stavby120
Kotvenízatloukací špice / kotvy roxor
dostudopraová plocha dle ČSN EN 1177 v prostoru lezecké stěny - 20 m2
Počet uživatelů max. 3
Použitý materiálseverský smrk / plast / laminát / kov / pryž
Povrchová úpravaimpregnace
Rozměr410 x 113
Ukotvenízatloukací kotvy
Velikost bezpečnostních zón760 x 413
Vhodné prodětí od 3 do 14 let
VýrobceHEROLD
bsshop-makerHEROLD - dětský svět a zahrada, s. r. o.
vyska-padu2
Počet kusů:

Orientační cena: 30859.84


Fotogalerie

Modulární sestava Camelot M6 100
Modulární sestava Camelot M6 100
Modulární sestava Camelot M6 100
Modulární sestava Camelot M6 100


Kuchyně  |   Skříně  |   Kanceláře  |   Nábytek  |   Schodiště  |   Dveřě, okna  |   Pergoly  |   Stavební sklo  |   Ornamentní sklo

Ochrana a zpracování osobních údajů

© 2013 Hranol - Ruská 1163/68, Ostrava-Vítkovice, telefon: 595 952 120

  Tento projet je spolufinancován evropským fondem pro regionální rozvoj a ministerstvem průmyslu a obchodu.