Modulární sestava Camelot M0 100

Pěkná menší dětská herní sestava vhodná pro MŠ, obce a restaurace, hotely nebo jako doplnění stávajícího hřiště. Zábavu zajistí lezecí síť i šplhací tyč, která pomůže dětem posílit ruce.

Dětské hřiště je určeno pro děti od 3 do 14 let, na děti od 3 do 6 let je nutný dohled dospělé osoby.

Sestava Camelot M0 100 obsahuje :  1x věž se střechou,1x šikmá lezecí síť, 1x šplhací tyč, 1x lezecí stěna s kameny, 1x zábradlí.

Celá nosná konstrukce hřiště se skládá z kvalitních KVH lepených hranolů, které zajistí, že si dřevo zachová svůj tvar po dlouhou dobu a nedojde tak k jeho zkroucení či popraskání. Na životnosti také přidává impregnace, kterou jsou ošetřeny všechny dřevěné části hřiště. Kovové části sestavy jsou ošetřeny žárovým zinkováním a nehrozí tak nebezpečí koroze.

Na střechu je použit odolný sendvičový materiál Dibond s hliníkovým jádrem o síle 3mm. Jedná se o materiál, který si zachovává svou životnost a barvu po dlouhá léta. Střecha tak nešedne a netrpí jako tomu bývá u dřevěných střech.

Dodávka obsahuje kotvení a veškerý spojovací materiál potřebný k sestavení společně s montážním návodem. Pokud si na montáž netroufáte sami, rádi Vám montáž zajistíme ? cenu montáže naleznete v souvisejících produktech.

Výška volného pádu této sestavy je 1m, proto můžete mít jako dopadovou plochu jen udržovaný trávník a není nutné tvořit speciální dopadové plochy. Přesto doporučujeme položit zatravňovací desky Grass nebo Saf, které ochrání trávník proti vyšlapání.



Certifikát shody s normouČSN EN 1176 : 2018 ed2
Kotveníbetonovací
Podkladudržovaný trývník
Použitý materiál na konstrukciseverský smrk
Povrchová úpravaimpregnace
Rozměr sestavy210x 150x 290
Velikost bezpečnostních zón510x 450
Vhodné od3-14let
bsshop-makerHEROLD - dětský svět a zahrada, s. r. o.
vyska-padu1
Počet kusů:

Orientační cena: 32409.85


Fotogalerie

Modulární sestava Camelot M0 100


Kuchyně  |   Skříně  |   Kanceláře  |   Nábytek  |   Schodiště  |   Dveřě, okna  |   Pergoly  |   Stavební sklo  |   Ornamentní sklo

Ochrana a zpracování osobních údajů

© 2013 Hranol - Ruská 1163/68, Ostrava-Vítkovice, telefon: 595 952 120

  Tento projet je spolufinancován evropským fondem pro regionální rozvoj a ministerstvem průmyslu a obchodu.