Přídavný modul Drag & Swing DUO - Variant

Dětská hřiště Herold. Rozšiřující Modul Drag & Swing DUO dětem nabízí další stovky hodiny zábavy při hře na tomto rozšiřujícím modulu.  Modul je primárně určen pro všechny verze dětského hřiště Herold Variant ale lze ho využít na celou řadu dalších dětských hřišt. Drag & Swing DUO je kombinací dětské lezecí stěny s horolezeckými kameny, síťového žebříku, příčkového žebříku a houpačkami. Rozšiřující modul Drag & Swing DUO je vyroben z kvalitních dřevěných profilů, které modulu poskytují dlouholetou životnost bez známek opotřebení. Kvalita našich produktů je pro nás důležitá a stejně tak i Vaše spokojenost. Kompletní balení obsahuje :

Dřevěné díly (předvrtané a zčásti smontované) Kovové spojovací plechy 4x Houpačkové háky se silonovými pouzdry Spojovací materiál (kvalitní vruty RAPID-TORX) Připevňovací železná konzole 2x plastová madla Pozor :  Houpačka  není součástí modulu.  Vše lze přiobjednat přímo zde na stránce v sekci související produkty.  Modul lze využít k instalaci i na jiná dětská hřiště než je Herold Variant. Nicméně doporučujeme se vždy poradit s odborníkem. Rádi Vám poskytneme veškerou pomoc.

Hoblované  lepené hranoly  / severský smrkNosné hranoly 9x9 cmPrkenná výplň 18mm 200kg2 - 3 osoby   impregnacehnědá Výrobek vyroben s maximální péčí o bezpečnost Vašich dětí Extra rychlá montáž2 osoby /  max 1 hodina Spotřeba barvy / lazury na dva nátěry cca  23m?   



Materiálsmrk
Nosnost / max. zatížení200kg
Povrchová úpravaimpregnace
Rozměrd. 400x š. 280x v. 230cm
Vhodné proděti od 3 let
bsshop-makerHEROLD - dětský svět a zahrada, s. r. o.
Počet kusů:

Orientační cena: 21408.53


Fotogalerie

Přídavný modul Drag & Swing DUO - Variant
Přídavný modul Drag & Swing DUO - Variant


Kuchyně  |   Skříně  |   Kanceláře  |   Nábytek  |   Schodiště  |   Dveřě, okna  |   Pergoly  |   Stavební sklo  |   Ornamentní sklo

Ochrana a zpracování osobních údajů

© 2013 Hranol - Ruská 1163/68, Ostrava-Vítkovice, telefon: 595 952 120

  Tento projet je spolufinancován evropským fondem pro regionální rozvoj a ministerstvem průmyslu a obchodu.