Camelot Mini 04

Pěkná menší sestava s kvalitní laminátovou skluzavkou vhodná pro MŠ, obce a restaurace, hotely a školky. Sestava je doplněna herním polem OXO, která sestavu obzvláštní a přes svou velikost nabízí o to více zábavy. Dětské hřiště je určeno pro děti od 2 do 10 let, na děti od 2 do 6 let je nutný dohled dospělé osoby.

Hřiště Camelot Mini 04 obsahuje : 1x věž se střechou, 3x vež bez střechy, 1x herní pole OXO, 2x kreslící tabule, 1x počítadlo

Sestava neobsahuje skluzavku. K sestavě je zapotřebí skluzavka s nástupní výškou 0,8 m, vybrat si můžete v souvisejících produktech.

Dodávka obsahuje kotvení a veškerý spojovací materiál potřebný k sestavení společně s montážním návodem. Pokud si na montáž netroufáte sami, rádi Vám montáž zajistíme ? cenu montáže naleznete v souvisejících produktech.

Herní sestava  je vyrobena z kvalitního smrkového dřeva, které je impregnované. Impregnace zaručuje dlouhou životnost tohoto dětského hřiště. Nosné části sestavy jsou vyrobeny z lepených hranolů, zaručujících tvarovou stálost a minimální praskání dřeva. Kotvení zaručuje výbornou stabilitu a jednoduchou montáž, také zamezuje kontaktu dřeva se zemí, aby vám sestava dlouho vydržela. Pro další zvýšení životnosti doporučujeme sestavu natřít ochranou lazurou, která nejenže dřevu dodá zářivější odstín, ale i prodlouží životnost použitého dřeva.

Na střechu je použit odolný sendvičový materiál Dibond s hliníkovým jádrem o síle 3mm. Jedná se o materiál, který si zachovává svou životnost a barvu po dlouhá léta. Střecha tak nešedne a netrpí jako tomu bývá u dřevěných střech.

Jako dárek, je u této sestavy střecha dodávána v pěkném designu Muchomůrka s beruškou, což zajisté oživí každé hřiště.

Výška volného pádu této sestavy je 1 m, proto můžete mít jako dopadovou plochu jen udržovaný trávník a není nutné tvořit speciální dopadové plochy. Přesto doporučujeme položit zatravňovací desky Grass, které ochrání trávník proti vyšlapání.



Certifikát shody s normouČSN EN 117 : 2018-2
Kotveníbetonovací
Podkladudržovaný trávník
Použitý materiálseverský smrk / HDPE odolný plast
Povrchová úpravaimpregnace / žárový pozink
Rozměr370x 220x 270 cm
Velikost bezpečnostních zón750x 520 cm
Vhodné od2-10 let
VýrobceHEROLD
bsshop-makerHEROLD - dětský svět a zahrada, s. r. o.
vyska-padu1
Počet kusů:

Orientační cena: 98980.42


Fotogalerie

Camelot Mini 04


Kuchyně  |   Skříně  |   Kanceláře  |   Nábytek  |   Schodiště  |   Dveřě, okna  |   Pergoly  |   Stavební sklo  |   Ornamentní sklo

Ochrana a zpracování osobních údajů

© 2013 Hranol - Ruská 1163/68, Ostrava-Vítkovice, telefon: 595 952 120

  Tento projet je spolufinancován evropským fondem pro regionální rozvoj a ministerstvem průmyslu a obchodu.